top of page

Hvem er vi?

Erhvervspsykologer i Danmark er en netværksdrevet virksomhed med deltagelse af førende danske erhvervspsykologer. Vi har de sidste +20 år rådgivet danske virksomheder med state of the art metoder til ledelsesudvikling og forretningsudvikling.

 

Erhvervspsykologer i Danmark er del af et netværk med over 400 erhvervspsykologer som kan træde til ved løsning af store opgaver.

 

I spidsen for netværket står erhvervspsykologerne Henrik Hopff, Karen Marie Fiirgaard & Anne-Mette Holst.
 

karen-marie_foto-steen_-farve.png

Karen Marie Fiirgaard

Karen Marie Fiirgaard, Cand.Psych.Aut. har 27 års erfaring som Erhvervspsykolog med rådgivning i både private og offentlige virksomheder. Hun har bidraget til en række nationale og internationale projekter, bla. I regi af Nordisk råd og Business Europe.

 

Karen Marie har specialiseret sig i lederudvikling, organisationsudvikling, forandringer og trivsel.

 

Karen Marie er beskikket censor på Aarhus Universitet, underviser på Teknologisk Instituts lederuddannelser, autoriseret arbejdsmiljørådgiver og medlem af dansk Psykolog forenings Corona ekspert panel, samt skribent på “alt om psykologi”.

HHprofil.jpeg

Henrik Hopff

Henrik Hopff, cand. psych. aut og specialist i arbejds- og organisationspsykologi. Henrik har 25 års erfaring i det private erhvervsliv og med rådgivning af offentlige ledere.

 

Henrik er certificeret supervisor i erhvervspsykologi. Henrik har specialiseret sig i rådgivning af ledere i forandringsledelse, innovation og stresshåndtering. Censor for COK, Københavns Universitet og efteruddannelsesansvarlig i Dansk Psykologforening er nogle af de tillidsposter Henrik varetager.

14395_B-kopi.jpg

Anne-Mette Holst

Anne-Mette Holst, cand.psych.aut, har 20 års erfaring som erhvervspsykolog i en lang række danske offentlige og private virksomheder, med rådgivning til ledere, medarbejdere samt på de strategiske niveauer.

 

Anne-Mette er desuden medlem af VL 121, som har et særligt fokus på ledelsestematikker i de offentlige og private arbejdspladser.

 

Ligeledes er Anne-Mette bidragyder på diverse konferencer med erhvervspsykologiske temaer. Aktuelt arbejder Anne-Mette med bidrag til Human Horsens som har fokus på FN’s verdensmål 3 om Sundhed og Trivsel og fremtidens arbejdsliv.

bottom of page